Nokre dagar vert mykje finare enn planlagt

Godt selskap og kveldsmat på sætra. Vassgraut. Turen fram, heimatt og ein svipp nedi elva med kameraet. Og så var det natt. Og yr.no kunne berre ha det så godt. Regnbya kom ikkje.

2 tanker om “Nokre dagar vert mykje finare enn planlagt

  1. Elisabeth

    Hvis tastaturet hadde en hjertetast, ville jeg skrevet det ca her […]. Yr tar ofte feil, og så lenge det går til min/byens fordel er det jo greit. Og til din fordel – da liker jeg bildene 🙂

    Lørdag var en sånn dag, for eksempel, og jeg spiste is i sola og vifta med tærne. Og glemte å kjøpe reker hos en av båtene på kaia før jeg dro hjem, selv om jeg egentlig hadde tenkt det.

    Kanskje til uka?

  2. bandanders Innleggsforfatter

    No skal det seiast at den regnbya eg slapp,kunne eg sjå på andre sida av fjorden. Det var litt greiare for Metereologisk Institutt den gongen dei viste ein nedslegen paraply på verkartet i vermeldingaog og alle renkte at «i morgon kan vi ikkje vere trygge for ei og anna regnbye». Ikkje slik som i dag, at vi ventar å kunne gå inn på Yr og vite nøyaktig kva tid regnbya kjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *