2 tanker om “Eg såg eit glasbrot i bekken

 1. Elisabeth

  For noen er det etterpå. For andre er det det å bli sett. Nå vandrer rundt og kjenner at alle ser forbi og rundt deg, kan selve det å bli sett – at et blikk holder ditt et tidels sekund – bety all verden i forskjell. Uansett hva som skjer etterpå.

  Vi andre, som tenkermer på etterpå, etter blikket, er faktisk heldige. Faktisk.

  On another note: NYDELIG bilde. Har elva gått opp allerede? Det har den ene her i mitt farvann. Vi har regn, grå dager og mye vann om dagen …!

 2. bandanders

  Du har så rett, så rett. Eg tenkte meir at den tidelen av eit sekund du nemner er byrjinga på etterpå. Ho eg vanlegvis snakkar med om slike ting, meinte det også kunne skuldast lang latenstid. Så såg ho litt rart på meg…

  Biletet var teke i fjøresteinane. Eg ser på yr.no at vi har om lag same veret her som hos deg. Gammalsnø, mykje vatn og enorme mengder is som nektar å tine trass varmegrader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *