Grillsesongen er avlyst i år

Årsak: Kulegrillen har stått lagra ikkje langt unna fuglebrettet og ein kvar som kjenner til korleis t.d. spettmeisa oppfører seg i matfatet skjønar nok teikninga.

2 tanker om “Grillsesongen er avlyst i år

  1. Elisabeth

    Hohoho… 😉 Den er forhåpentligvis bare midlertidig utsatt? Jeg syns det er fint å tenke på at det finnes folk som deg, som lar veksten leve tross stedet den gror på. At ikke grilling og egen komfort er det viktigste av alt i verden.

    Takk for fin post!

  2. bandanders Innleggsforfatter

    Sant å seie så vart sesongen utsett like lenge som det tok å ta nokre bilete. Men det skal også seiast at eg lånte bort grillen med heile innhaldet (som sjølvsagt burde vore fjerna i fjor haust). Så vaska eg hendene mine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *