Det nye og det gamle

Er det slik at 2011 er oppbrukt og at vi no står klar til å tøme 2012 ? Eller kanskje har vi no korka 2011 og allereie er i gang med å fylle 2012 ? Eg vel det siste. Lukke til med arbeidet.

3 tanker om “Det nye og det gamle

 1. kee

  Kanskje vi skulle tømme året for opplevelser og fylle det med minner? Aldri så lite klisjefyllt, men lell…

 2. Rune

  2011 er nå minner, 2012 er åpen for påfyll tenker jeg. Lykke til du også 🙂

  Ang fargekombinasjonene på bildet mitt så er lyset på broen veldig sterkt og himmelen var fylt med tåke som igjen er opplyst av byens lys. Så med manuelle innstillinger på hvitbalansen kan man få fram de reelle fargene man faktisk ser. Et syn som det gjør godt for kropp og sjel, nesten helt uvirkelig 🙂

  Ha en fortsatt fin kveld!

 3. bandanders

  Det skal vel godt gjerast å skrive noko meiningsfullt om årsskiftet utan at det kan skuldast for å vere klisjefyllt. Men det hadde vore for dumt om redsla for klisjeane skulle vere det som hindra oss i å formidle omtanke og godvilje.

  Elles skal du ha mange takk for tipset, Rune. Eg har nok ein del å vinne på å lære meg å stille inn t.d kvitbalansen slik at bileta vert mindre avhengige av etterbehandling. Det kjem seg vel med trening, reknar eg med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *