To historier. Minst

Alt skal ha ei historie for tida. Om det er mjølk eller ny bil du skal kjøpe, like fullt må det forteljast ei historie som skal få deg til å velje «rett». Men kva er historia til denne  tustegrana ? Historia om ei som ikkje fekk det til, eller historia om ei, som trass alt,  framleis står oppreist ?

3 tanker om “To historier. Minst

  1. Elisabeth

    Det Synnøve Marie sa!

    Dette minner meg om et bilde jeg tok på en fjelltopp i Sveits en gang, i ca 2000 meters høyde over Montreux. Der er det ei lita gran som er en drøy meter høy, og på ene halvsida av grana (180 grader, om du ser den ovenfra) mangler det fullstendig barnåler og finnes knapt ei grein. Den andre halvparten er helt tett og fin og grønn, som et juletre. Tipper vinden har noe med det å gjøre.

    Den grana du har avbilda har fortsatt nytte i seg – den blir i ‘verste’ fall til god varme på et bål en dag. Og kvistene kan brukes til opptenninga. Tenker jeg. Det spraker og gir mye kos 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *