Ein månad utan oppdatering får greie seg.

Eg har ikkje akkurat opplevd noko folkekrav. Det var faktisk skræmande enkelt å la bloggen segle sin eigen sjø. Men eg merkar at sjølv om Twitter og Facebook både er meir  lettvint og gjev meir tilbakemelding på det ein legg ut, så  ville eg ha sakna denne staden som er min eigen og som eg kan forlate i forvissing om at ingenting endrar seg  til eg kjem attende.

Eg har ikkje så mykje å kome med i dag, men ei lenke til eit  bilete eg ahar lagt ut på foto.no, kan eg alltids slenge  med.

http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=647958&imageoffset=0&utvalgid=9

 

 

 

3 tanker om “Ein månad utan oppdatering får greie seg.

 1. kee

  Selv om en svale ikke gjør en sommer, bærer store måkeflokker bud om fremtidig avling og en umiddelbar periode med et ordentlig hardt liv for meitemarken. God våronn!

 2. Elisabeth

  Du har vært savna! Men noe av det fine med bloggen din er at den går litt i bølger, og det at du er borte innimellom forteller at du er klok nok til å prioritere et liv utenom (og ikke bare tenker «blogge det!» om alt som skjer). Det syns jeg er et godt tegn, og i dine stillheter ligger min forventning til det som kommer etterpå. Og du innfrir 🙂

 3. bandanders Innleggsforfatter

  kee:Våronna, ja. No er det berre to sauer att som ikkje har lamma, så eg vonar at det skal verte tid til andre ting og så småskala som eg driv, med kun gras og sau, er våronna ikkje så mykje å snakke om. Men du får ha lukke til du og så må du ikkje la det dårlege tilbodet frå staten legge nokon dempar på motivasjon og arbeidsglede.

  Elisabeth: Takk for gode ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *