4 tanker om “Steinrike i Steinriket

 1. Elisabeth

  Fantastisk bilde å se, men trist at breen er borte. Miljø, eller bare … andre ting? På Saltfjellet finnes sånne steder i høyden, jeg har gått gjennom en ‘dal’ som var lik landskapet i bildet ditt. Det var et helvete å gå i (jeg har en dårlig ankel), men like fullt også en stor naturopplevelse.

  Håper du kommer med flere bilder snart. Og historier. (Og hunden;) )

 2. Avil

  Ved Skaftafell var det kart og markeringar som viste korleis Europas største isbre skrumpar. Du skal til Island, du. Med fjellstøvlar og kamera og gjerne telt. Det blir bra.

 3. bandanders

  Sjølvsagt skal eg til Island. Lofoten ogg – og Patagonia og Bouvedøya. Men vesle livet strekk nok ikkje til, for å nytte ei aasenomskriving. Men det viktigaste er vel å ikkje kome til enden av lista før tida.

 4. KEE

  Skrantende breer er jo et klart tegn på endra klima på stedet. Enten har det over lenger tid snødd mindre, eller det har smelta mer, eller begge to på en gang. Nå er de veldig, veldig mange steder «på stedet» gjelder for.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *