Vil du vere med å sanke sauer ?

oppidereinstad

Sankardag sist laurdag: Regn, skodde og kuling. Ei av dei som var med fann ei tørr bot på kroppen då vi kom heim. Goretex er svære greier.

ettersankifinever

Ettersank no i kveld.

Du hadde eigentleg ikkje visst mykje om kva du hadde lova dersom du hadde svara ja på spørsmålet mitt. Det hjelp lite å sjekke langtidsvarselet tilyr.no, har det vist seg

7 tanker om “Vil du vere med å sanke sauer ?

 1. bandanders Innleggsforfatter

  Synd eg er bortreist på søndag då. Ser du skal ha opplesing i Aasentunet då. Aasentunet ligg rett bak den vesle åsen til venstre for vatnet du ser øvst på biletet.

 2. KEE

  Nydelig skoddebilde.
  Sjøl må jeg nok deklamere Sande. Forbanna ræl, ei kvige som går utfor et stup på en ti-femten meter har ikke store sjansene. Grem.

 3. bandanders Innleggsforfatter

  Kviger skal ikkje gå seg utfor stup, store, fine lam skal ikkje brått døy av pulpanyre og flugemakk skulle ikkje eksistert. Likevel, er det slikt vi må forhalde oss til og det er like trist og fortvilande kvar gong. Men om det kan verke lettvint og ureflektert å seie at «livet går vidare», så har det trass alt vist seg at det er akkurat det som skjer. Føler med deg.

 4. KEE

  Visst går livet videre, men slike likfunn er ikke mye moro. Etter at rovfuggel, rev og fluer har forsynt seg er det heller ikke særlig apetittvekkende. Irriterende er det og; i fjor så var vi på sank og så på nett det stupet. «Her bør vi kanskje sette opp hvitt bånd på toppen» «Men her har det da aldri gått utfor dyr før»… Og når jeg da i våres glemte ut hele greia, er det ikke fritt for at enkelte ukvemsord beregnet på egen person ble ytret.
  Hadde jeg vært nordfra, hadde jeg sagt at beitet er ganna. I fjor så stakk den tobena ulven av med ei kvige… igjen var bare hjulspor og ei oppbrutt bom.

  Og evig forbannelse lyses over fluemakken!

  Glemte jeg forresten å ønske hell med ettersankingen? Tusle på fjellet og lytte etter bjelleklemt er ikke akkurat verdens dårligste jobb…

  Kim.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *