Bomtur…på ein måte

vasskoppen2

 

Eg såg ikkje ein einaste sau. Det blæs sikkert 20 m/s i kasta og det hølja ned.  Men her eg sit og kjenner varmen kome sigande, tenkjer eg med meg sjølv: Om det var ein bomtur, så var det jammen ein fin ein.

6 tanker om “Bomtur…på ein måte

 1. rune ø.

  Ja dette e begredelige greier!! Og longtidsvarselet lovar ikkje betring første veka heller,- Til neste sesong foreslår ej GPS eller
  anna peileutstyr på alle firføtte!!

 2. bandanders Innleggsforfatter

  Ja, GPS hadde nok vore fint, men nokre heile dagar med opplett og god sikt i løpet av september hadde ikkje vore å forakte det heller.

 3. KEE

  Men når du krøker deg ned, og bøyer skuldra akkurat sånn, og trekker hetta litt godt fremfor nesa… Da blir du en liten oase av varme og stille som bare blir bedre jo mer vær du er ute i. Følelsen av å være varm og nesten tørr og litt godsliten i skikkelig ruskevær er helt spesiell.
  Dog MÅ tørt sokkeskift være med i sekken; dette tas på når man raster. Følelsen er direkte himmelsk. Det gjelder bare å huske å skifte tilbake vår man skal lee på seg igjen.

  KEE

 4. bandanders Innleggsforfatter

  Du kan få sagt det. Men det bør vel også seiast at det er eit univers mellom «varm og nesten tørr» og kald og klissblaut.

 5. Elisabeth

  Men noen ganger er kanskje bomturene de fineste turene? Jeg syns ofte det. Bomturer og omveier kan by på mye bra 🙂 (Men jeg ser jo poenget med at det er nødvendig at sauene hentes ned da…)

 6. bandanders Innleggsforfatter

  Ja, i dag tok eg ein fin omveg på ein times tid. Då var eg attende der eg starta. Eit av resultata finn du eit par postar lenger oppi her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *