5 tanker om “Kjærleikens fargereiser

 1. Elisabeth

  Herlig vakkert bilde! Her har det vært mer de grå nyansene som har preget ettermiddager og kvelder i det siste. Passer fint siden kameraet mitt er hos kameradoktoren. Kanskje været snur når det kommer tilbake? Så kan jeg jo håpe å få noe som ligner dette festa til minnebrikken… 😉

 2. Per Kristian

  Har alltid meint at ferjeromantikk er eit undervurdert felt. Nydeleg bilete! Og det er kanskje ikkje så rart at eg brått fekk veldig lyst på svele…

 3. KEE

  Og når man, sånn for å ta det heeelt ut av løse lufta, ikke rekker hurtigbåten til Sand så får man jo ei natt med dans og hygge og tilfeldivis møte gamlekjente i Stavanger man ikke har sett på år og dag.

  Det er noe smått uspiselig med ett samfunn som ikke kan fungere med slike små avbrekk, og ser seg nødt til å spise tonnevis med gråstein for at jeg absolutt skal rekke alle møter og aldri, aldri måtte forholde meg til at det akkurat nå faktisk ikke går å komme seg frem dit jeg skal.

 4. bandanders Innleggsforfatter

  Takkar for skryt. Kjenner faktisk det gjer godt. På den andre sida må det vel seiast at dette biletet gjorde seg mest sjølv. Største utfordringa var å halde kameraet nokonlunde roleg.

  KEE: Du er inne på noko der. Det er snart berre på ferja det går an å sjå seg rundt. Vegane går no i ein grøn tunnel stort sett overalt her på nordvestlandet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *