På styrbord side

andresida

Tenkte berre de skulle få sjå korleis utsikta var frå andre sida av båten.  Det vart lite kaffi og svele denne kvelden. Den spisse tinden de ser inst i Hjørundfjorden er Hornindalsrokken. Ein tur dit er absolutt å anbefale. Kanskje vi møtest der neste sommar ?

3 tanker om “På styrbord side

  1. Inger Lise

    Ja, det synest ej vi skal! Ej he vore der, men he lovt han ej bur med å ta han med på omvisning, – men trur du det har vore nok dagar då? – kanskje viss vi blir fleire med på turen, så blir det litt meir «press»over det:)

  2. bandanders Innleggsforfatter

    Ja, vi får håpe på ein fin seinsommar. Det er ikkje akkurat nokon vårtur. Men fotogen er Rokken heile året.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *