4 tanker om “På ein skala frå 1 til 10,

 1. Elisabeth

  Jeg ville egentlig si 10. Eller 11. Men så tenkte jeg meg om. Og det ligger jo et par (minst!) fine historier i dette bildet også. Muligheter. Så kanskje…8?

 2. bandanders Innleggsforfatter

  Ja, det er nok tolkinga det kjem an på.

  «….. måten vi tolker en situasjon på, vil påvirke hvordan vi reagerer følelsesmessig på den. »

  Så det med melankolien kjem nok eventuelt frå oss sjølve, er eg redd for.

 3. smgj

  Jeg synes det hadde vært mer melankolsk om du hadde fått fram forfallet bedre. Når jeg myser kan jeg se at bildekket har utlevd sine ni liv… men sånn som det står nå så får det ikke så veldig stort utslag. Kanskje 4-5? Om man sier 0 er «ikke melankolsk» og 10 er omtrent «gråtkvalt».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *