Rett fram og første til høgre

Stor trafikk her  i dag.  Ikkje vanskeleg å forstå. Skorgeura er på sitt aller vakraste no.

Slike dagar er ikkje sjølve Skorgedalen så verst heller.

7 tanker om “Rett fram og første til høgre

 1. KEE

  Det er i et slikt landskap jeg kan tenke meg vi finner gamle herr B Skrepping, der han «endelig har fått se fjell igjen».

 2. Elisabeth

  Nyyyydelig! Jeg har allergi mot visse planter der, men under forhold som de du har avbildet blåser jeg langt i allergien 😉 Og for fem dager siden ble det født en firbeint skapning som skal få med seg maaaaange slike turer etterhvert, sammen med meg. Han må bare vokse litt først.

 3. bandanders Innleggsforfatter

  KEE: Det er kanskje ikkje så rart. Tolkien og C.S. Lewis gjekk Skorgedalen frå Vartdal til Skorgeura samen og gjekk seg på gamle Bandanders som hogg haslerenningar her ein gong tidlig på 1900-talet, ein av siste somrane Anders levde – men det kunne kanskje ha hendt.

  Elisabeth: Lukke til med hunden. Spennande.

 4. bandanders

  Nei, eg må vedgå at eg tek meg vel store fridomar med sanninga her. Men det hadde vore fint om det var sant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *