Frå ein sovepose 924 moh seint i går kveld

Tenkte berre eg skulle dele utsikta eg hadde frå soveposen i går kveld. Berre himmelen over meg og den biten eg disponerte var blå heile tida. Stor takk til yr og Vårherre for godt samarbeid. Men no må eg berge inn soveposen min som heng til lufting for no sprutregnar det utanfor vindauget her.

 

Klikk på biletet for større versjon.

3 tanker om “Frå ein sovepose 924 moh seint i går kveld

  1. Rune

    Det så intet mindre en helt herlig ut, alt for lenge mellom hver gang man tar seg slike turer. Lengter ut i skog og mark, opp i fjellet og langs kysten, men været er ikke helt på vår side for tiden, mye nedbør å se dale ned. Men man får jo nyte de dagene også 🙂

    Ha en fin helg og en fin sommer 🙂

  2. bandanders

    Takk for tilbakemeldingane. Kjekt å få ei stadfesting på at ein har klart å formidle litt av stemninga.

    Det var fint å ha deg attende på besøk, Rune. Du har heilt rett. Vi må ikkje la slike bagatellar som dårleg ver hindre oss i å nyte dagane.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *